Produkty pro ochutnávky vína (4)

Víno - ČERVENÉ Víno

Víno - ČERVENÉ Víno

OCHRANNÁ ZNÁMKA: CIGALES Sklizeň proběhla na začátku října, kdy hrozny byly jemně drceny a odstopkovány. Fermentace probíhala při kontrolované teplotě. Následně došlo k malolaktické fermentaci. Poté bylo víno vyčištěno, stabilizováno a lahvováno.
Tierra Savia - Piu Amphora červené - vína

Tierra Savia - Piu Amphora červené - vína

ÁNFORA PIU Tinto FICHA TÉCNICA: Denominace původu: IGP Sierra Sevilla Složení: garnacha a tempranillo Vinifikace: Fermentováno s macerací v nádobách po dobu 1 měsíce v ánfoře Zrání: Zrání 10 měsíců na jemných kalech, pod květinovým závojem ve stejné ánfoře Alkohol: 14-14,5o NOTY CHUTI: Vzhled: třešňově červená Vůně: Svůdná, mocná ovoce s minerálními tóny Chuť: Atraktivní napětí v ústech a vysoce minerální
Červená sklizeň

Červená sklizeň

Barva: Tmavě granátová, téměř černá, cihlový okraj s fialovými akcenty, lesklá a jasná. Vůně: Silná aroma s lehkým nádechem zralých černých plodů, tóny opražené slupky a bylinkové nuance připomínající podrost, s jemnými sladkými vzpomínkami a dlouhou aromatickou perzistencí. Chuť: Intenzivní v ústech, silná a s elegantním nádechem jemné čokolády. Taniny jsou poměrně sladké a příjemné, s náznaky lékořice. Dlouhé a vytrvalé. Exkluzivní rovnováha mezi ústy a nosem. Anchurón se nachází v španělské provincii Granada. Vinice se rozprostírají na svazích Sierra Nevada, v Přírodním parku Sierra de Huétor a Přírodním parku Sierra de Baza, v průměrné nadmořské výšce 1 000 metrů, což patří do Vysoké Andalusie. Procesy výroby kombinují španělskou tradici s nejnovějšími technologickými pokroky, obnovitelnými energetickými zdroji a ekologicky šetrnými praktikami.
Terraje 2018

Terraje 2018

Čistota, Textura, Výraz Terroiru čerstvé víno s velkou čistotou a texturou, s aroma borovice a horského porostu Jumilla 13 ºC Teplota podávání VĚK VINICE: Více než 30 let VÝROBA: Fermentováno a zrající v fudre ODRŮDA HROZNŮ: Monastrell na vlastní kořenové podnoži